lørdag 6. juni 2009

Mexico City II


Jaggu ble det varmt tidsnok. I gaar tok vi buss til Teotihuacán for aa se pyramider. Vi ruslet rundt i pyramideruinene, gikk langs Avenue of the Dead og klatret til topps paa Solpyramiden, hvilket alle er fantastiske, men hudsmeltende aktiviteter naar solen naer sagt staar i zenit flere kilometer over havet. Men vi er fremdeles de hviteste av de hvite her i Mexico. Det er veldig lite turister om dagen, for det meste latin-amerikanere som reiser rundt. Dette skyldes i stor grad den opphypede svineinfluensaen, samt at regntiden naermer seg.

Naar det er sagt, motte vi en svaert sjarmerende amerikaner fra "Ooohiioooo" paa toppen av Solpyramiden. "So you`re from Viking Land.", "Enjoying your suuummer vacaation?"osv osv. Herligt, herligt, at de gang paa gang bekrefter stereotypiene.

I dag skal vi planlegge ferden videre. Planen er aa komme seg ut til kysten, kaste oss i bolgene og sove i hengekoyer paa stranden. Jeg maa gni det litt inn, ogsaa:)

Vi tror vi skal dra til Tulum, som ligger paa ostkysten ved Det karibiske hav, der Mayaruinene ligger helt nede paa stranden. Kanskje innom Oaxaca forst. Naa roper Andreas paa meg, saa jeg maa gi meg for naa. Bilder kommer senere, vi lover.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar